Parfumy

Parfumy, s ktorými sa stretnete na našich stránkach, sú výhradne kvalitné originálne francúzske vône. Vyrábajú sa vo Francúzsku, v starobylom mestečku Honfleur v Normandii, pri ústí Seiny do mora (oproti Le Havre). Prístav Honfleur so svojimi typickými domami s bridlicovou fasádou je častou témou impresionistických obrazov (napr. u Moneta).

Honfleur

Parfumy PG so značkou MADE IN FRANCE vyrábajú Parfumeries Generales už 30 rokov, ročná produkcia dosahuje 10 miliónov balení a oceňujú ich zákazníci v 20 krajinách sveta. Na Slovensku je PG novinkou, ale presadzuje sa rýchlo, krásne a nevšedné parfumy sú príťažlivé pre dámy aj pánov. Výhodou je aj veľmi priaznivá cena, 100 ml balenie vône s vysokou koncentráciou aromatických zložiek (eau de parfum, EDP) je k dispozícii už za 12.90 eur.

Okrem krásnej vône kladú Parfumeries Generales veľký dôraz aj na pekné balenia. Naše flakóny sú ozdobou toaletných stolíkov a úspešne súperia so štýlom bežných (a veľmi drahých) značiek. Luxusné parfumy ako Fashion Boutique, Queen’s Heart 21, Faction Sport či Fiore Porpora sú vyslovene umeleckými dielami, ale ich cena nie je zaťažená značkou s tvárou známej osobnosti.

Fashion Boutique

Vôňa pre odvážne milovníčky okázalej klasiky.

kvetinová, svieža

Fiore Porpora

Veľmi príjemná vôňa kvetín zasadená do decentného okolia.

orientálna, kvetinová

Vedel ste, že na Parfiu je…

doprava-zadarmo-banner